Päivä #3: Soluttautuminen 

Aamu alkoi yhtä hyvin kun eilenkin. Tiukalla jenkkiläisellä aamupalalla. Tällä kertaa oli lautanen täynnä uppopaistettua kanaa ja vohveleita siirapilla ja jollain mitä arveltiin jäätelöksi.


Päivän suuri mysteeri oli kun tarjoilija palautti Jussin luottokortin kahdessa osassa: sirun ja muun kortin. Mikälie skämmäys ollut kyseessä. 

Muuten perusmenoa Denverissä. Terasseja ja niiden vastapainoksi rauhoittava teehetki. Jenkit oli niin jenkkejä kun vaan mahdollista kun Jussi pyysi pikaliimaa luottokortin korjaamiseen. On kuulemma niin “super dangerous” ettei voi meille antaa. En tiedä luuliko että Jussi meinaa impata sitä teen ohella vai mitä. 


Päivän projekti oli sulautua paikalliseen väestöön hankkimalla asianmukainen pukeutuminen. Useamman tunnin hattujen sovittamisen jälkeen täydelliset lookit vihdoin löytyivät. 


Mistä muualta löytyy yhtä hieno kansakunta kuin jenkit keiden mielestä tällainen pukeutuminen on täysin ok? Kehuja tuli kadulla heti random naisilta. Loppu reissun aion olla oman elämäni Texas Ranger. Huomenna tiedossa varsinaisen road tripin alku. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: