Päivä #4: Mammutti

Amerikkamiehiin liittyi tänään uusi jäsen. Mammutti. Eeppisen massiivinen jenkkiauto millä road trippi tullaan suorittamaan. Kuvassa auto näyttää paljon pienemmältä kuin todellisuudessa. 

Mammutilla ajettiin ensiksi älyttömän kokoiseen retkeilykauppaan ostamaan tarvikkeita.

Kauppa piti sisällään mm. pari kerroksisen vesiputouksen. 

Ensimmäinen varsinainen ajokohde oli Boulder niminen kaupunki Denverin lähellä. Boulderissa päädyttiin baariin kysymään mistä saisi kahvia. Matkalla ohjeiden mukaiseen kahvilaan kuulimme että promileraja sallii kuskille pari olutta niin käännyimme takaisin baariin kahvin sijasta.

Boulderia mainostettiin pyöräilyn, kiipeilyn, juoksun ja oluen kaupunkina. Ei huono. Oluen jälkeen käytiin ihastelemassa kiveä mitä luultiin syyksi kaupungin nimelle, kunnes selvisi että kyseessä olikin vain joku random kivi.

Boulderista lähdettiin kohti Kalliovuorilla sijaitsevaa Estes Parkkia upeita vuoristoteitä pitkin. Välillä tietysti pysähdyttiin ottamaan selfieitä vuoristoja vasten. Näitä länkkäri selfieitä tulee varmaan aika paljon tältä reissulta.

Estes Parkissa meinasi tulla ongelmia kun yöpaikat olivat täynnä ja mitään varausta ei oltu tehty etukäteen. Lopulta löytyi motelli mistä saatiin viimeinen huone. Täällä yötä ja huomenna vkorkeammall vuoristoon. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: