Päivä #7: Rodeotyttöjä

Aamulla matkakaverit vaikuttivat vähän krapulaisilta. Sitä lähdettiin korjaamaan pekonilla, munilla, mustikkapannukakulla, hirveällä määrällä siirappia ja omenapiirakalla.

Kun krapulaiset kaverit oli korjattu kuntoon niin suunnattiin ampumaradalle. Tietenkin kun Jenkeissä ollaan. 

Itse valitsin aseeksi Amerikan sisällissodan aikaisen musketin.

Harri valitsi samaisen musketin ja länkkäripistoolin.

Jussi räiski Coltilla ja länkkäripistoolilla. 

Miehekkään ammuskelun jälkeen mentiin vaatekaupoille shoppailemaan. Harri sai uuden paidan.

Shoppailun jälkeen käytiin syömässä elämämme meksilolaiset ruuat. Salaisuus oli kuulemma että kaikki on tuoretta ja juuri valmistettua. Käy järkeen. Jälkiruuaksi oli uppopaistettua mustikapiirakka. Amerikka ❤

Matkalla katsomaan rodeota pysähdyttiin ottamaan kuvia Mammutista. Kuvista tuli niin upeita että kelpaisi varmasti Chevroletille virallisiksi maikoskuviksi.

Päästiin jo vähän fiilistelemään tulevaa kun vastaan tuli vastaan tuli majesteettillisen  eeppinen portti vuoressa. Siitä kun painaa solan läpi niin päätyy tarunomaiseen Yellowstonen kansallispuistoon. Mutta sinne vasta huomenna.

Yellowstonen sijasta tänään oli ohjelmassa rodeota Cody:ssä, rodeon maailman pääkaupungissa. Alku oli niin jenkkiä kun mikään voi olla. Rukous, puhetta Saatanasta ja Herrasta, kiitettiin sotilaita, poliiseja ja palomiehiä, ja tietenkin kansallislaulu. 

Jostain syystä rodeota seuratessa kameran linssiin sattui useita rodeotyttöjä. 


Oli siellä muutama cowboykin mutta kuka nyt niitä jaksaa katsella.


Matkalla majapaikkaan pysähdyttiin pellon laitaan kun oltiin niin jeerassa että mistään ei tullut valosaastetta ja taivaalla näkyi linnunradan keskus. Käsivaralla otettu kuva on kyllä kosminen, mutta ei ihan vastaa sitä mitä silmällä näki.

One thought on “Päivä #7: Rodeotyttöjä

Add yours

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑