Päivä #2: eSports

Yö sujui muuten hyvin mutta viereiseltä tieltä kuului aikamoinen liikenteen meteli läpi yön ja aikaero vähän potki vyön alle. Muuten ensimmäinen aamu Amerikassa alkoi erikoisella, mutta yllättävän tyydyttävällä aamupalla. Oli juustopaahtoleipää minkä välissä oli kanamunaa, pekonia ja mansikkamarmeladia. Leivän lisäksi muroja kermavaahdolla. 

Aamupalan jälkeen suunnattiin kentälle ottamaan reissun ensimmäiset oluet Jenkeissä. Samuel Adams Boston Lager. Oli niin hyvää että kuva unohtui. Kerrankin ongelmitta koneeseen ja matkalle kohti Denveriä. 

Denverissä käytiin katsomassa Airbnb-kämppä ja jättämässä tavarat sinne. Sen jälkeen tutustuttiin keskustaan ja päädyttiin eeppisille hampurilaisille minkä hyvyydestä Harri lähes liikuttui. 

Päivän aikana selvisi että Dota:n The Internationalin finaalipelit on alkamassa, joten otettiin Uber alle ja ajettiin paikalliseen arcade ja eSport keskukseen, Gameworksiin. Ensin kannustettiin Team Liquid ja Matumbaman voittoon ja sitten pelattiin kolikkopelejä. Onnellinen ilta. Tällaista pitäisi olla Helsingissäkin.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: